Skip to content

xilemporia

Loading...

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
T : 27520 96346-8

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
    
Ξυλεμπορία Αργολίδος
Προϊόντα

. Στοκ

Η Ξυλεμπορία Αργολίδος διατηρεί στοκ σε διάφορα είδη ολόσωμης καθώς και σύνθετης ξυλείας. Τα μεγέθη που αναγράφονται στις παρακάτω σελίδες είναι τα τυποποιημένα μεγέθη των αποθεμάτων.


. Κομμένοι κατά μέγεθος δοκοί σύνθετης ξυλείας

Εκτός των τυποποιημένων διαστάσεων η Ξυλεμπορία Αργολίδος μπορεί να παραδώσει δοκάρια ολόσωμης και σύνθετης ξυλείας σχεδόν όλων των μεγεθών κατά παραγγελία. Ολα τα είδη ξυλείας συσκευάζονται με πλαστικό φύλλο πριν από την παράδοση.  


. Κυλινδρικές στήλες σύνθετης ξυλείας

Η ζήτηση για κυλινδρικές στήλες αυξάνετε σε όλους του τομείς της οικοδομικής δραστηριότητας και η Ξυλεμπορία Αργολίδος μπορεί να τις παράγει σε διάφορες διαμέτρους.


. Διακοσμητική και διαμορφωμένη ξυλεία

Η Ξυλεμπορία Αργολίδος διατηρεί μονάδα διαμορφώσεων για κολώνες φρούσια και κεφαλοκολώνες καθώς και ειδικών κατασκευών σοβατεπί, κάγκελων, ξυλείας κήπου και άλλων ειδών.


. Παρεμφερή υλικά

Με σαφή προσανατολισμό την άμεση εξυπηρέτηση και την κάθετη προμήθεια, η Ξυλεμπορία Αργολίδος διαθέτει μια σειρά από
παρελκόμενα υλικά. Συγχρόνως ο καταναλωτής ωφελείται αισθητά αφού το κόστος μεταφορών από διαφορετικούς προμηθευτές καταργείτε.

Για εμάς, την Ξυλεμπορία Αργολίδος, ο στόχος είναι απλός : θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σήμερα από ό,τι ήμασταν χθες και να είμαστε καλύτεροι άυριο από ό,τι ήμασταν σήμερα.