Skip to content

xilemporia

Loading...

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
T : 27520 96346-8

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
    
Ξυλεμπορία Αργολίδος
Σύνθετη λευκή ξυλεία ελάτης

Το ξύλο που χρησιμοποιείται περισσότερο στην παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας σύνθετης ξυλείας είναι από κωνοφόρα ελάτης. Η κοινή ελάτη, έχει καλή αντοχή και είναι ελαφρύ ξύλο με ομοιόμορφη εμφάνιση. Επίσης απορροφά την υγρασία, στεγνώνει σχετικά αργά και επηρεάζεται ελάχιστα από τις μεταβολές της υγρασίας και της θερμοκρασίας. Η πλειοψηφία της ελάτης που χρησιμοποιείται από την Ξυλεμπορία Αργολίδος εισάγεται από επιλεγμένα πριονιστήρια στην Σκανδιναβία. Ο λόγος είναι ότι το ξύλο από τις περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας σύνθετης ξυλείας. Οι παράμετροι της διαλογής μας, επικεντρώνονται στην πυκνότητα και τον αριθμό / μέγεθος των κόμβων της ξυλείας.

Σε ανοικτό χώρο, και προστατευμένη από το νερό, η ελάτη είναι τόσο ανθεκτική όσο το πεύκο. Αυτό οφείλεται στην κλειστή δομή των κυττάρων της και στην τεχνητή ξήρανση. Λόγω της δομής της, η ελάτη δεν μπορεί να απορροφήσει το νερό της βροχής. Παρόλα αυτά η σύνθετη ξυλεία ελάτης έχει μακρά διάρκεια ζωής όταν επεξεργαστεί με ένα συντηρητικό.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η πλειοψηφία της σύνθετης ξυλείας της Ξυλεμπορίας Αργολίδος παράγεται από ελάτη, αλλά υπάρχει επίσης παραγωγή και από άλλα είδη ξύλου, όπως Ιρόκο, Πιτς Πάϊν, Οξιά, Μεράντι, Νιαγκόν, Καστανιά, Δρυς, Δεσποτάκι και πεύκη.

. Εκτός των τυποποιημένων διαστάσεων δεχόμαστε παραγγελίες και σε άλλες διατομές και μήκη με βάση τις παρακάτω προδιαγραφές: Πλάτος ως 190mm και ύψος πολλαπλάσιο των 39mm ή 42mm ή 45mm.
. Εμποτισμός μπορεί να γίνει σε όλους τους τύπους σύνθετης ξυλείας κατόπιν παραγγελίας.
. Η διαμόρφωση γωνιών και η συσκευασία με πλαστικό περιτύλιγμα γίνεται σε όλα τα είδη.
. Η εταιρία φροντίζει για την  άμεση και συνεπή παράδοση με ιδιόκτητους συρμούς και γερανοφόρα οχήματα.

sintheti_ksileia_elatis