Skip to content

xilemporia

Loading...

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
T : 27520 96346-8

Default screen resolution  Wide screen resolution  Increase font size  Decrease font size  Default font size 
    
Ξυλεμπορία Αργολίδος
Σύνθετη ερυθρά ξυλεία πεύκης

Το Πεύκο είναι ένα άλλο είδος ξύλου, το οποίο χρησιμοποιείται στην παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας σύνθετης ξυλείας. Αυτό το είδος του ξύλου περιέχει τις ίδιες καλές ιδιότητες όπως και η ελάτη. Το πεύκο διαφέρει από την ελάτη στο χρώμα, όπου το εγκάρδιο εμφανίζεται κοκκινωπό καφέ, και το κυρίως σώμα λευκό-κίτρινο. Σε αντίθεση με την ελάτη η πεύκη μπορεί να υποβληθεί σε εμποτισμό γιατί οι πόροι της, είναι ανοιχτοί.

Σε ανοικτό χώρο, και προστατευμένο από το νερό, το πεύκο είναι πολύ ανθεκτικό. Το εγκάρδιο έχει καλή φυσική διάρκεια, ενώ ο σομφός είναι εύκολα αλλοιώσιμος. Επειδή όμως δέχεται εμποτισμό και περαιτέρω επεξεργασία η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη.

Όπως και με την ελάτη η πλειονότητα των πεύκων που χρησιμοποιούμε είναι εισαγόμενη από επιλεγμένα πριονιστήρια της Σκανδιναβίας. Οι πρώτες ύλες μας είναι συνεπώς πάντα πρώτης ποιότητας.

. Εκτός των τυποποιημένων διαστάσεων δεχόμαστε παραγγελίες και σε άλλες διατομές και μήκη με βάση τις παρακάτω προδιαγραφές: Πλάτος ως 190mm και ύψος πολλαπλάσιο των 39mm ή 42mm ή 45mm.
. Εμποτισμός μπορεί να γίνει σε όλους τους τύπους σύνθετης ξυλείας κατόπιν παραγγελίας.
. Η διαμόρφωση γωνιών και η συσκευασία με πλαστικό περιτύλιγμα γίνεται σε όλα τα είδη.
. Η εταιρία φροντίζει για την  άμεση και συνεπή παράδοση με ιδιόκτητους συρμούς και γερανοφόρα οχήματα.

sintheti_ksileia_pevkis